Vantaa tarjoaa matkailijoille nähtävää ja koettavaa, olipa sitten kiinnostunut historiasta, tieteestä, taiteesta, luonnossa olemisesta tai shoppailusta ja hauskanpidosta. Useat kohteista sijaitsevat aivan lentokentän läheisyydessä, ja hyvien yhteyksiensä vuoksi Vantaa onkin oivallinen loman aloitus- tai päätöspaikka. Tekemistä riittää ympäri vuoden.

Yksi Vantaan suosituimmista nähtävyyksistä on Tiedekeskus Heureka, jossa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Uusimpia käyntikohteita Vantaan viihdekattauksessa on puolestaan sisäaktiviteettipuisto Superpark, jonka trampoliinit, kiipeilyradat, liukumäet ja polkuautot hauskuuttavat kaikenikäisiä. Alkusyksystä 2016 Vantaalla ovensa avaa myös Fazerin uusi vierailukeskus, joka on varmasti herkkusuiden mieleen.

Shoppailun ystävät riemastuvat Vantaan suurimman ostoskeskuksen tarjonnasta. Lähellä lentoasemaa sijaitsevassa Jumbossa on kaikkea muodista sisustukseen ja kirjoista urheilutarvikkeisiin. Ostoskeskuksessa on useita ravintoloita ja kahviloita. Aktiviteetteja rakastavan matkailijan riemuksi viihdekeskus Flamingosta löytyy niin vesipuisto, kylpylä, keilaviihdekeskus, hohtominigolf, leffateatteri kuin kuntoklubi.

Vantaalla pystyy myös nauttimaan luonnonläheisyydestä ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista. Esimerkiksi Vantaan Kuusijärveltä löytyy pääkaupunkiseudun ainoa yleinen ja ympärivuotinen savusauna sekä kaupungin suurin uimaranta, missä kesäisin onnistuu niin suppaus kuin melonta ja talvisin pääsee pulahtamaan avantoon. Kuusijärvi toimii myös porttina Sipoonkorven kansallispuiston perinnemaisemiin.

Onhan Vantaalla on myös kauniita kartanoita ja mielenkiintoisia museoita. Historian siipien havinaa kaipaava voi tutustua Pyhän Laurin historialliseen alueeseen opastetulla kierroksella. Vieraile myös kaupunginmuseossa Tikkurilassa ja katutaiteeseen keskittyneessä Vantaan Taidemuseo Artsissa Myyrmäessä. Suomen Ilmailumuseossa voit tutustua ilmailun historiaan ja nähdä upeita koneita.

Vantaalle on hyvät yhteydet lentäen, junalla tai autolla. Tasokkaat hotellit tarjoavat majoituksen lisäksi loistavia kokouspalveluja bisnesmatkailijalle. Myös ravintoloita sekä kahviloita Vantaalta löytyy moneen eri makuun!

Lue lisää tarjonnasta: vantaa.fi
Seuraa Visit Vantaata myös Instagramissa!
Katso video: Vieraile Vantaalla!